Zafferano

SNKK Sjulnäs/Piteå

Den 27 Maj var det utställning i Sjulnäs/Piteå. Fortfarande varmt och soligt. Den här dagen var väldigt speciell, för hela C-kullens nya familjer hade tagit sig tid, och kört många mil, för att komma till utställningsområdet och hälsa på oss och träffa varandra. Vilken lycka att som uppfödare få träffa sina små igen! ❤️❤️ ❤️ Och alla på en gång, fantastiskt! Mamma Kokos kände igen sina småttingar och tog väl hand om dom med bus och allmän tillsyn. Stort tack till alla valpköpare från alla kullar för att ni tar så fint hand om era små troll❤️ Det fotades såklart, men jag är ju sån att jag inte lägger  ut bilder om jag inte fått lov, så det får bli en bild från när de var små. 😊 Inte världens bästa bild, men visst är dom söta! 

 _20180215_231439

Och så skulle Winnie in i ringen också. Hon var inte riktigt lika taggad som dagen innan, men gjorde som vanligt ett bra jobb, fick Excellent och slutade som tvåa i öppenklassen,  endast slagen av sin fina halvsyster Stensöbäcken's Engla som glädjande nog tog sitt Championat! Halvsystrarnas helg😊 Pappa Chip är nog stolt! 

Nu sätter jag och Winnie nya mål, men än ett tag njuter vi av att hon nu är SE UCH och ser fram emot att hennes son ska ut i ringarna!