Zafferano

Blogg

SDHK i Timrå

Ny dag, nya tag! Vi hade parkerat utanför ridstadion i Timrå. Och vi hade hittat en bra plats att övernatta, precis utanför utställningslokalen som är ett ridhus.  Att få gå med hundarna en tidig morgonpromenad i det härliga vädret var ljuvligt. Frosten låg på marken så inget slask och plask som förstör pälsen på de som ska ställas. Solen sken. Fler morgonpigga själar var ute  Påpälsade parkeringsvakter stod redan på plats och en och annan hundägare var nog också vaken, för hundskall hördes ibland. Höga och många, som det blir när många hundflockar vistas på samma ställe. Vår husbilgranne t. ex. hade 9 stycken små charmtroll med sig. På SDHK är det ju bara dvärghundar som ställs, så inga storväxta hundar fanns att  se denna dag.

Domaren för dagen var från Irland,  Maureen Tate-Byrne. 7 vuxna bolonkor och 1 valp var dagens tävlande.  

Efter valpen var det Ådis tur. Domaren gillade honom och även idag fick han Excellent, CK och CERT! Ådis andra CERT på två dagar!  Han blev också bästa Junior. 

Winnie vann även idag Championklassen och fick CK! Hon blev även andra bästa tik i Bästa tik klassen! Jättebra resultat, etta dagen innan och tvåa denna dag! 

Så skulle Ådi in i BIR och BIM. Och han blev BIR! Nio månader gammal, andra dagen i rad! Jättekul! 

Fotot på Ådi är taget utanför utställningslokalen i det härliga höstvädret. 

DSC_0771

 

DSC_0772

DSC_0775