Zafferano

Uppdatering

Oj så länge sedan jag skrev i bloggen. Julen och Nyår har passerat. Nyårsaftonen spenderade vi tvåben nerbäddade i soffan med hög feber. Tur att hundarna inte kan bli smittade. Istället höll de oss sällskap i soffan. Både på och bredvid oss sjuklingar. När det blir för varmt hoppar de ner på golvet för att svalka av sig en stund.

Nu har vi haft rätt kallt en period. Termometern har ofta visat under -20. Hundgänget har inte brytt sig speciellt om kylan. De älskar att vara ute oavsett vädret! Zally kan behöva ett täcke när det är hård blåst ute och hon är så söt i sitt knallgula 💕 Ådi med sin supertjocka päls verkar helt obrydd och kastar sig gärna ut i snön om han upptäcker nåt spännande. Vi passar på att njuta av den kalla snön som inte fastnar i pälsen! Är det oplogat så kan det bli för kallt för hundtassar på promenaden, så för säkerhets skull håller vi oss till plogade vägar när det är mycket sträng kyla. Sen så har klippningen under tassarna fått bero nu när det varit en kall period. Vi kör med oklippt tills termometern visar ett mindre antal minusgrader. Jag som har varit van att klä på mina kineser med overall, täcke och sockar innan vi gav oss ut i kylan, tycker att det är otroligt lyxigt att bara behöva klä på mig själv innan vi går ut!

Valp-planerna i vinter fick ställas in, ibland sätter livet krokben för planerna. Men vi tar förhoppningsvis nya tag framöver😊 Närmast i tid ligger undersökning av Ådi. Han och ett par till av gänget ska ögonlysas och hans knän ska kollas. Håll tummarna för bra resultat! 

Avslutar med en bild på underbara Ådi som njuter av livet ❤️

DSC_1072