Zafferano

Blogg

Lite nyheter

Ja nu är det semestertider och hundarna har kamperat med oss i husbilen i ett par veckor vilket de älskar. Det finns så mycket spännande att upptäcka och se.

Bolonkaträff har vi också haft.  En varm dag i Juli ägde den rum och jag tror att vi alla, både folk och hundar, var tacksamma för det skuggande trädet på gården. Många hade tyvärr fått förhinder i år men vi som var med hade mycket trevligt. Och Ådi var så glad att han fick buskompisar! Tack alla ni som kunde vara med! 

Vackra bolonkaprinsessan Zally har flyttat hem till de Småländska skogarna och jag är glad att kunna ge hennes uppfödare möjligheten att kunna förvalta sin egen uppfödning. Vi ser fram emot att kanske få se henne i utställningsringarna framöver! 

Bolonkavalpar har det blivit efter Max och vackra Iskra/Russkaya Roskosh Yagoda Malina. Iskra är Finsk och Svensk Utställningschampion och hon kommer från Ryssland. I våras hade hon och Max en dejt och i början av Juli föddes 3 pigga och starka valpar hos Eva på kennel Mountain Amber's i Malmberget. 2 hanar och en tik. Valparna är alla brun&tan färgade och vill du så kan du följa dom på Facebook. Sök bara på Mountain Amber's så får du upp kennelns sida. De är så ljuvligt söta och fina! Döpta efter superhjältar  är dom och det passar dom alldeles utmärkt!   

 20190717_215654

Så mycket spännande att titta på! Mycket bättre än Netflix! 

20190721_155310

Max aka "Kungen" på bolonkaträff. 

received_1725799867596642

Iskras och Max små superhjältar💙💙❤ Här nyfödda. Nu är de så stora att de börjat smaka riktig mat minsann! Kolla in superhjältarna på Facebook😊