Zafferano

Blogg

SNKK Sjulnäs/Piteå

Den 27 Maj var det utställning i Sjulnäs/Piteå. Fortfarande varmt och soligt. Den här dagen var väldigt speciell, för hela C-kullens nya familjer hade tagit sig tid, och kört många mil, för att komma till utställningsområdet och hälsa på oss och träffa varandra. Vilken lycka att som uppfödare få träffa sina små igen! ❤️❤️ ❤️ Och alla på en gång, fantastiskt! Mamma Kokos kände igen sina småttingar och tog väl hand om dom med bus och allmän tillsyn. Stort tack till alla valpköpare från alla kullar för att ni tar så fint hand om era små troll❤️ Det fotades såklart, men jag är ju sån att jag inte lägger  ut bilder om jag inte fått lov, så det får bli en bild från när de var små. 😊 Inte världens bästa bild, men visst är dom söta! 

 _20180215_231439

Och så skulle Winnie in i ringen också. Hon var inte riktigt lika taggad som dagen innan, men gjorde som vanligt ett bra jobb, fick Excellent och slutade som tvåa i öppenklassen,  endast slagen av sin fina halvsyster Stensöbäcken's Engla som glädjande nog tog sitt Championat! Halvsystrarnas helg😊 Pappa Chip är nog stolt! 

Nu sätter jag och Winnie nya mål, men än ett tag njuter vi av att hon nu är SE UCH och ser fram emot att hennes son ska ut i ringarna! 

 


SDHK Luleå

Den 26 Maj var det dags för Winnie att sätta tassarna i utställningsringen för första gången sedan hon fick valpar. Sommaren kom ju tidigt i år så det var varmt och soligt väder. Och som vanligt runt bolonkaringen så hade vi väldigt trevligt medan vi väntade😊 9 bolonkor var anmälda och 7 kom till start, 2 hanar och 5 tikar. Winnie tyckte det var jättekul att få gå i ringen igen och hon hade extra mycket glitter i sina vackra ögon och visade sig med spänst i stegen och med en härlig attityd! Hon vann öppenklassen med CK, blev BTKL:1 med CERT samt BIR och också SE UCH!  Domare i vår ring var Aleksandra Palumbo. Jag är så stolt över min busiga studsboll Winnie❤️

_20180527_223250

Trevlig utsikt på hemvägen för mig som satt i passagerarsätet, Winnies rosetter, BIR, CHAMPION och CERT. Man blir aldrig för gammal för att tycka att det är kul med rosetter! 😊 


Inofficiell utställning i Bjurholm

Ådi har varit på sin första utställning, Cockerklubben i Västerbottens inofficiella utställning i Bjurholm. En mycket trevlig dag fick vi med ett fantastiskt vårväder! Ådis brorsa Bobbo kom och hejade på, tillsammans med sin husse och matte. Jättekul!

Det gick bra för Ådi och han blev förutom BIR-valp med HP i valpklass 1 placerad som BIS 4 i BIS - finalen i valpklass 1. En fin dag att minnas!

_20180505_181655

_20180505_171547

_20180505_181413

 


Vännäs

Jag och Winnie lämnade resten av gänget hemma med husse och åkte till Vännäs i morse för Västerbottens Kennelklubbs årliga utställning där. Tack och lov gick solen i moln när vi varit där ett tag, men det var ändå väldigt varmt.

Trevligt sällskap hade vi av flera bolonkavänner. Tack för en härlig dag! Kul också att fina Max med fodervärdar kom och tittade på utställningen! Härligt att få pussa på Max, fast han inte skulle ställas, viken bonus! :-)

Winnie gjorde det väldigt bra, trots värmen. I dag fick hon  Excellent och vann sin klass. I kritiken står bl. a. " bra attityd" och "trevliga rörelser". Bra jobbat Winnie! Domare var Gunilla Skallman   

Nu pustar vi ut och laddar om  till  nästa utställning som blir i Piteå!

Inga foton från utställningen p.g.a. att min telefon inte fungerade, men till min lycka så fungerar den nu.  Så här kommer ett foto på Winnie som kopplar av hemma efter en dag på utställning. 

IMG_4629


Luleå och Piteå

Förra helgen så  gav vi oss iväg mot Luleå för SDHK:s utställning på lördagen den  20 Maj.

Det var en trevlig utställning där vi turligt nog fick plats att campa precis bredvid utställningsområdet. Lite snö låg kvar på sina håll där snöhögarna varit stora. Domare i vår ring var Benny Blidh Von Schedvin. Av honom fick Winnie Excellent.  Max fick Excellent, CK, blev bästa hane med CERT, och BIM!  Vilken lycka!

IMG_4449

IMG_4446

 

Sen vände vi söderut mot Piteå och Söndagens utställning i Sjulnäs. Den dagen var det Marie Petersen från Danmark som dömde bolonkorna.

Winnie fick excellent, CK och blev andra bästa tik med CERT! Därmed tog hon sitt första cert!

IMG_4510

Max fick excellent, CK, blev bästa hane med CERT och blev BIR! Och därmed SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION! Så nu har Max titeln SE UCH, precis som sin mamma och pappa!

IMG_4477

Som grädde på moset hade vi fint besök vid ringen av en av Max valpar, nämligen lille Kalle som kommit för att heja på pappa i ringen! Jättekul att få träffa en av Max avkommor, och jag har fått lov av Kalles matte att lägga in bilder på hemsidan så här kommer det en.

IMG_4471