Zafferano

Bolonkapromenad

Nu var det längesedan jag skrev på bloggen. I sommar har vi rest runt en del i Sverige och haft besök av den del av familjen som inte bor i närheten. ❤️

I söndags var det premiär för bolonkapromenad på Gammlia. Det var Bobbos matte som kom med det superbra förslaget att vi skulle träffas där  Det var så trevligt att vi beslutade att vi ska träffas där första söndagen i varje månad!

Det var nio glada som möttes upp för en promenad på det fina området på Gammlia och sedan fikade vi en massa gott på det samiska caféet Tráhppie. Vi blev varmt välkomnade av den trevliga personal som jobbade där denna dag. Hon hade gjort så mysigt på verandan med tända ljus och sköna dynor att sitta på. Kaféet är väl värt ett besök om du har möjlighet till det. 

Vill du hänga med på bolonkapromenad så hör av dig till mig så får du veta tid och plats. Alla är välkomna! 🤗 

DSC_0695

DSC_0697

DSC_0690

 


Bolonkaträff

Igår hade vi Bolonkaträff! Som vanligt tillsammans med kennel Con Brio EZ!

Winnie och Kokos löper båda två, så de fick vara på sitt håll medan vi andra var utomhus i det vackra vädret. 16 st  var vi och 16 hundar (Kokos och Winnie ej medräknade). En fantastiskt bra uppslutning, och en del hade kört väldigt många mil för att vara med. Rena släktträffen var det, 11 av de 13 bolonkorna var släkt. Även morfarsfar till vår C-kull var där, 11 år gammal och i strålande form! Vi fikade en massa gott och hade trevligt, och hundarna sprang som dom ville mellan uterum och den lekvänliga gräsmattan. Mycket hundbus blev det!

Tack till er alla som kom! Jag ser redan fram emot nästa år! ❤️❤️🤗❤️❤️

_20180701_225422

Fotade gjorde jag alldeles för lite. Tur då att det fanns andra som fotade☺️ Tack för bilden Sandra! 


Winnies Championat

Fick trevlig post igår, Winnies Championat låg i brevlådan😊 Nu får det bli en tur till Ikea för att hitta lämplig ram, sen ska den upp på väggen tillsammans med Max Championat. Nya mål har vi också, framtiden ser verkligen spännande ut med nya utställningar och så småningom en valpkull. Men i sommar ska vi bara njuta av det förhoppningsvis vackra vädret och gå många lååååånga promenader som Winnie älskar💕

_20180614_091856


Bröderna Bus

Idag har vi haft fint besök av Zafferano Bubbel Pop "Bobbo" och hans matte. Ådi tyckte det var kul att få besök av brorsan och mamma Winnie höll ett vakande öga på omgivningen medan de busade. Bobbo är lika lätt att fota som sin mamma, d.v.s. det går inte bra alls😁. Men till slut så blev det ett foto, även om det blev lite suddigt. 

_20180612_141425

Zafferano Bubbel Pop 


Zally möter Zazza

En dag i början av Juni fick de äntligen träffas, Callunavias Sense And Sensibility "Zally" och Nevelichki Gloriya "Zazza". Efter att de stått nos mot nos och tittat på varandra så satte de igång att leka. Kärlek  vid första noskontakten💕 De blir nog bästisar de där två😊 Tack Anneli för kaffe och foto!

_20180603_181808