Zafferano

Zally möter Zazza

En dag i början av Juni fick de äntligen träffas, Callunavias Sense And Sensibility "Zally" och Nevelichki Gloriya "Zazza". Efter att de stått nos mot nos och tittat på varandra så satte de igång att leka. Kärlek  vid första noskontakten💕 De blir nog bästisar de där två😊 Tack Anneli för kaffe och foto!

_20180603_181808


SNKK Sjulnäs/Piteå

Den 27 Maj var det utställning i Sjulnäs/Piteå. Fortfarande varmt och soligt. Den här dagen var väldigt speciell, för hela C-kullens nya familjer hade tagit sig tid, och kört många mil, för att komma till utställningsområdet och hälsa på oss och träffa varandra. Vilken lycka att som uppfödare få träffa sina små igen! ❤️❤️ ❤️ Och alla på en gång, fantastiskt! Mamma Kokos kände igen sina småttingar och tog väl hand om dom med bus och allmän tillsyn. Stort tack till alla valpköpare från alla kullar för att ni tar så fint hand om era små troll❤️ Det fotades såklart, men jag är ju sån att jag inte lägger  ut bilder om jag inte fått lov, så det får bli en bild från när de var små. 😊 Inte världens bästa bild, men visst är dom söta! 

 _20180215_231439

Och så skulle Winnie in i ringen också. Hon var inte riktigt lika taggad som dagen innan, men gjorde som vanligt ett bra jobb, fick Excellent och slutade som tvåa i öppenklassen,  endast slagen av sin fina halvsyster Stensöbäcken's Engla som glädjande nog tog sitt Championat! Halvsystrarnas helg😊 Pappa Chip är nog stolt! 

Nu sätter jag och Winnie nya mål, men än ett tag njuter vi av att hon nu är SE UCH och ser fram emot att hennes son ska ut i ringarna! 

 


SDHK Luleå

Den 26 Maj var det dags för Winnie att sätta tassarna i utställningsringen för första gången sedan hon fick valpar. Sommaren kom ju tidigt i år så det var varmt och soligt väder. Och som vanligt runt bolonkaringen så hade vi väldigt trevligt medan vi väntade😊 9 bolonkor var anmälda och 7 kom till start, 2 hanar och 5 tikar. Winnie tyckte det var jättekul att få gå i ringen igen och hon hade extra mycket glitter i sina vackra ögon och visade sig med spänst i stegen och med en härlig attityd! Hon vann öppenklassen med CK, blev BTKL:1 med CERT samt BIR och också SE UCH!  Domare i vår ring var Aleksandra Palumbo. Jag är så stolt över min busiga studsboll Winnie❤️

_20180530_175038

En avslappnad  ny Svensk Utställningschampion på bron hemma❤️

_20180527_223250

Trevlig utsikt på hemvägen för mig som satt i passagerarsätet, Winnies rosetter, BIR, CHAMPION och CERT. Man blir aldrig för gammal för att tycka att det är kul med rosetter! 😊 


Inofficiell utställning i Bjurholm

Ådi har varit på sin första utställning, Cockerklubben i Västerbottens inofficiella utställning i Bjurholm. En mycket trevlig dag fick vi med ett fantastiskt vårväder! Ådis brorsa Bobbo kom och hejade på, tillsammans med sin husse och matte. Jättekul!

Det gick bra för Ådi och han blev förutom BIR-valp med HP i valpklass 1 placerad som BIS 4 i BIS - finalen i valpklass 1. En fin dag att minnas!

_20180505_181655

_20180505_171547

_20180505_181413

 


Uppdatering

Så var påsken över och påskvädret har varit underbart! Det är verkligen lyxigt att bo bredvid en sjö där skoteråkarna kört upp spår som passar perfekt till långa hundpromenader. Ådi var med såklart, men får finna sig i att bli buren till största delen eftersom han ännu är liten valp.  Något han tar med stort jämnmod tack och lov.  Lilla Kakan har nu flyttat till sin nya familj. Det är verkligen roligt att få bilder och små rapporter från valparnas nya familjer, jag är mycket tacksam för det, och jag ser fram emot sommaren när vi förhoppningsvis träffas allihop💖 Lilla energiknippet  Zally ska bo hos oss en tid, så lekkamrater finns det gott om för Ådi.  Mamma Winnie busar ju också gärna med honom och även bonus-mamman Kokos. Nu är han stora killen och har fått tolv-veckors vaccinationen och  ett eget pass!  Här kommer lite bilder som vanligt. 

_20180401_132207

Ådi 

_20180405_074832

Zally 

_20180404_101925

Zally