Zafferano

Blogg

Bolonkaträff

Igår hade vi Bolonkaträff! Som vanligt tillsammans med kennel Con Brio EZ!

Winnie och Kokos löper båda två, så de fick vara på sitt håll medan vi andra var utomhus i det vackra vädret. 16 st  var vi och 16 hundar (Kokos och Winnie ej medräknade). En fantastiskt bra uppslutning, och en del hade kört väldigt många mil för att vara med. Rena släktträffen var det, 11 av de 13 bolonkorna var släkt. Även morfarsfar till vår C-kull var där, 11 år gammal och i strålande form! Vi fikade en massa gott och hade trevligt, och hundarna sprang som dom ville mellan uterum och den lekvänliga gräsmattan. Mycket hundbus blev det!

Tack till er alla som kom! Jag ser redan fram emot nästa år! ❤️❤️🤗❤️❤️

_20180701_225422

Fotade gjorde jag alldeles för lite. Tur då att det fanns andra som fotade☺️ Tack för bilden Sandra! 


Winnies Championat

Fick trevlig post igår, Winnies Championat låg i brevlådan😊 Nu får det bli en tur till Ikea för att hitta lämplig ram, sen ska den upp på väggen tillsammans med Max Championat. Nya mål har vi också, framtiden ser verkligen spännande ut med nya utställningar och så småningom en valpkull. Men i sommar ska vi bara njuta av det förhoppningsvis vackra vädret och gå många lååååånga promenader som Winnie älskar💕

_20180614_091856


Bröderna Bus

Idag har vi haft fint besök av Zafferano Bubbel Pop "Bobbo" och hans matte. Ådi tyckte det var kul att få besök av brorsan och mamma Winnie höll ett vakande öga på omgivningen medan de busade. Bobbo är lika lätt att fota som sin mamma, d.v.s. det går inte bra alls😁. Men till slut så blev det ett foto, även om det blev lite suddigt. 

_20180612_141425

Zafferano Bubbel Pop 


Zally möter Zazza

En dag i början av Juni fick de äntligen träffas, Callunavias Sense And Sensibility "Zally" och Nevelichki Gloriya "Zazza". Efter att de stått nos mot nos och tittat på varandra så satte de igång att leka. Kärlek  vid första noskontakten💕 De blir nog bästisar de där två😊 Tack Anneli för kaffe och foto!

_20180603_181808


SNKK Sjulnäs/Piteå

Den 27 Maj var det utställning i Sjulnäs/Piteå. Fortfarande varmt och soligt. Den här dagen var väldigt speciell, för hela C-kullens nya familjer hade tagit sig tid, och kört många mil, för att komma till utställningsområdet och hälsa på oss och träffa varandra. Vilken lycka att som uppfödare få träffa sina små igen! ❤️❤️ ❤️ Och alla på en gång, fantastiskt! Mamma Kokos kände igen sina småttingar och tog väl hand om dom med bus och allmän tillsyn. Stort tack till alla valpköpare från alla kullar för att ni tar så fint hand om era små troll❤️ Det fotades såklart, men jag är ju sån att jag inte lägger  ut bilder om jag inte fått lov, så det får bli en bild från när de var små. 😊 Inte världens bästa bild, men visst är dom söta! 

 _20180215_231439

Och så skulle Winnie in i ringen också. Hon var inte riktigt lika taggad som dagen innan, men gjorde som vanligt ett bra jobb, fick Excellent och slutade som tvåa i öppenklassen,  endast slagen av sin fina halvsyster Stensöbäcken's Engla som glädjande nog tog sitt Championat! Halvsystrarnas helg😊 Pappa Chip är nog stolt! 

Nu sätter jag och Winnie nya mål, men än ett tag njuter vi av att hon nu är SE UCH och ser fram emot att hennes son ska ut i ringarna!